Un altre estiu de bona música amb els concerts de La Roca Foradada

576_1431951140220_Presentaci_Roca_Foradada_2_cpia

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra ha presentat aquest matí els Concerts de la Roca Foradada que enguany arriben a la setena edició amb un nou format que descentralitza els escenaris, inclou activitats gratuïtes, integra altres concerts consolidats sota aquesta marca i aspira a oferir una programació continua durant tot l’any, tal com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Eduard Rovira.

D’aquesta manera, s’han programat set concerts: tres a la Roca Foradada amb entrada a preus populars; s’han afegit dues noves ubicacions amb concerts gratuïts (plaça Antoni Roig i Copons a Baix a Mar i plaça de l’Església de Clarà), i s’han integrat a la Roca Foradada el tradicional concert d’estiu de la Coral Santa Rosalia (església de Sant Pere Apòstol) i el concert final del Festival Pianissimo Live (Pati del Castell), amb la qual cosa es potencia la seva promoció.

Programació:

Dissabte 27 de juny, a les 22 h, a la plaça d’Antoni Roig i Copons: concert de gratuït a càrrec d’Stromboli Jazz Band, un grup de jazz popular, i altres músiques, integrat per músics professionals del Camp de Tarragona.

Dijous 9 de juliol, a les 22 h, a l’església parroquial de St. Pere Apòstol: concert «Llegendes i cançons», amb la Coral Santa Rosalia de Torredembarra i el Tau Quintet de Cobla de Tarragona. Entrada 10 € adults i 5 € infants fins a vuit anys.

Dissabte 18 juliol, a les 22.30 h, a la Roca Foradada: Concert d’havaneres amb Port Bo. Entrada 5 €.

Divendres 31 de juliol, a les 20.30 h, al Pati del castell: concert final del Festival Pianissimo Live. Enguany l’edició de Pianissimo Live arriba a la sisena edició i es consolida com una de les ofertes culturals més interessants de l’estiu de Torredembarra.

Dijous 13 d’agost, a les 22 h, a la plaça de l’Església de Clarà: concert gratuït a càrrec de Bea Garcia Quintet, presentant “Sincronías”. Un projecte íntim, fresc, sensible, orgànic i ple de talent, en el qual la catalana d’arrels andaluses s’acompanya de quatre dels més brillants músics del nostre panorama jazzístic i flamenc actual.

Dissabte 15 d’agost, a les 22.30 h, a la Roca Foradada: concert d’Eva Fernández Group. Eva Fernández és una jove promesa del jazz català que destaca com a saxofonista, clarinetista i cantant. Tot i la seva joventut, i com a membre de la Sant Andreu Jazz Band, dirigida pel poliinstrumentista Joan Chamorro, acumula una llarga experiència. Entrada: 5 €.

Divendres 21 d’agost, a les 22.30 h, a la Roca Foradada: concert de Funky Steps and The Sey Sisters Gospel. La idea va sorgir un dia de tertúlia després de gaudir d’un bon concert a la Big Bang Jazz Cava de Vic i entre copes i bromes es va anar perfilant la idea de muntar una banda de versions i d’aquesta manera retre homenatge als clàssics d’aquests gèneres, des de James Brown fins a Prince o Jamiroquai, passant per Stevie Wonder o Aretha Franklin i sense oblidar Michael Jackson o Earth, Wind & Fire i tants d’altres. Entrada: 5 €.